Списание "Компютър за Вас"

Архив на броевете на популярното българско ИТ издание

Тук можете да намерите частичен архив на списание "Компютър за Вас". Списанието е своеобразна компютърна енциклопедия за времето си и се ползваше с огромен авторитет във времената, когато липсата на информация, книги и др. бяха запълнени от списанието с актуални теми. Тези, които навремето са го чели с носталгия ще го разглеждат, а по-младите компютърни специалисти ще могат да се потопят и да разберат отминалите времена, както и да научат как с различни трикове могат да се постигнат неща, които иначе навремето не биха била възможни. Ако все още пазите броеве на списание "Компютър за Вас" (дори и тук да ги има) и не ви трябват, моля свържете се с нас, за да ги съхраним, а ако ги няма в електронният архив да ги добавим.

Настоящата секция се поддържа съвместно със Страница на силистренските радиолюбители. Също така благодарности на Тодор Костадинов.

Всички броеве на списанието са във формат DjVu. За да можете да ги разглеждате е необходимо да си инсталирате следният plug-in или да ползвате външен DjVu reader.